Der skal en specialist til at finde en anden specialist! Derfor tør vi godt bryste os af vi er den førende samarbejdspartner når I skal finde jeres næste guldfugl der skal arbejde med RPA/AI. Dette er uanset om det er en personprofil med en baggrund som RPA/AI udvikler, projektleder eller en med en profilbaggrund inden for regnskab, salg & marketing, HR m.m. Som I sikkert har erfaret hænger de rette resurser ikke på træerne, derfor skal I benytte os! Vores unikke tilgang til søgen og udvælgelsen af de nye kræfter som skal styrke virksomhedenspotentiale og vækst er vores motivation for jeres succes.

Hvorfor os?

MM Robotics vil være jeres første valg, når I skal finde nye medarbejdere og sammensætte det bedste team, vi vil skabe tillidsfulde relationer med afsæt i vores faglighed og brancheerfaring. Gennem forståelse for jeres forretning, skaber vi langsigtede resultater, der kan mærkes og måles på bundlinjen.

Hos MM Robotics Arbejder vi kun indenfor RPA/AI teknologien det gør vi fordi vi ved det at være specialister på netop dette område, kræver 100% fokus. Vi sætter en ære i at være nørder og elsker at udvide horisonten men også at give vores erfaringer og viden videre til andre som synes denne teknologi er en gave til dem som ønsker at benytte nutiden og fremtidens muligheder, for at være effektive, værdiskabende samt konkurrencedygtige.

Udover at finde de rette kandidater har vi også mulighed for at optimere og opdatere vedkommende så de skaber værdi fra første arbejdsdag via af vores unike RPA uddannelse eller special designet forløb.

Rekruttering Process

Vi forstår, at en jobsøgning og interview til en stilling kan være en stressende proces. Derfor bestræber vi os på at gøre processen så gennemsigtig som muligt for potentielle kandidater.

01

Foranalyse

02

Sourcing

03

Screening

04

Personligheds
test

05

teamtest

06

Interviews

07

Technical test

08

Præsentation
af kandidaterne

09

Opfølgning og
kvalitetssikring

HUSK EN BESLUTNING KAN ÆNDRE ALT!

Tøv ikke ved at kontakte os så vil vi præsentere hvordan vi kan skabe værdi i et samarbejde med at
finde jeres nye RPA/AI kandidat.